Генерал Міллі зустрівся з Папою Франциском: обговорили війну в Україні

Генерал Міллі зустрівся з Папою Франциском: обговорили війну в Україні

Керівник Об’єднаного комітету керівників штабів США генерал Марк Міллі в понеділок зустрівся з Папою Римським Франциском у Ватикані, обговоривши з ним, серед іншого, війну в Україні.

Про це повідомляє AFP.

Вищий командувач військ США генерал Марк Міллі зустрівся з Папою Франциском у Ватикані в понеділок, обговоривши, зокрема війну в Україні, - йдеться у повідомленні.

Папа Римський очевидно дуже стурбований сотнями тисяч людей, яких було вбито та поранено, а також жертвами серед невинних цивільних осіб, – сказав Міллі журналістам на борту військового літака США.

Йому дуже цікаво почути мою точку зору щодо воєнного стану, війни та людської трагедії, яка розгортається в Україні, – сказав генерал.

Нагадаємо, На Херсонщині попри обстріли вдалось зібрати понад 50 тисяч тонн зернових культур

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський готовий долучитись до переговорів між Зеленським і Путіним Папа Римський готовий долучитись до переговорів між Зеленським і Путіним
Дипломат Ватикану кардинал Леонардо Сандрі заявив, що Папа Франциск готовий стати посередником на зустрічі між президентом України Володимиром Зеленський та президентом РФ Володимиром Путіним.
У ТКГ не змогли домовитись про "великоднє перемир'я" на Донбасі У ТКГ не змогли домовитись про "великоднє перемир'я" на Донбасі
Учасникам Тристоронньої контактної групи за 6 годин переговорів так і не вдалось домовитись про так зване "великоднє перемир'я" на Донбасі.
Loading...
Load next