Найбільша російська гірнича компанія «Норнікель» відкрилась у Дубаї

Найбільша російська гірнича компанія «Норнікель» відкрилась у Дубаї

ПАТ «ГМК «Норільський нікель» відкрили офіс у Дубаї, ставши найбільшою російською металургійною та гірничодобувною компанією, заснованою в Об’єднаних Арабських Еміратах після війни рф в Україні.

Компанія, найбільший у світі виробник рафінованого нікелю та видобутку паладію, була зареєстрована під назвою Greenwich Holdings Limited у фінансовому районі Дубая в грудні минулого року, згідно з документами та корпоративними записами, повідомляє Bloomberg.

Новий холдинг, який поки що має невелику команду та юриста як директора, може з часом розширитися, оскільки «Норільський нікель» — також відомий як «Норнікель» — розглядає деякі торговельні та адміністративні функції з Дубая, кажуть джерела видання, знайомі з цим питанням.

У прес-службі "Норнікелю" від коментарів відмовилися.

В ОАЕ спостерігається наплив російських компаній, торговців товарами та експатів, які шукають притулку від санкцій через вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року. Інші російські товарні фірми також запровадили присутність в ОАЕ, намагаючись згладити свою закордонну діяльність. Деякі європейські та американські банки та клієнти уникають російських організацій, навіть якщо самі компанії не підпадають під санкції.

Нагадаємо, Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next