До Грузії пустили шістьох українських екс-ув'язнених

До Грузії пустили шістьох українських екс-ув'язнених

На територію Грузії, пропустили шістьох колишніх українських вʼязнів, яких рф вивезла з Херсонщини. Вони чекали понад тиждень просто неба у буферній зоні між двома кордонами.

Про це повідомляє правозахисна організація Unmode.

Сьогодні всій групі українців офіційно дозволили перетнути кордон Грузії. Прикордонні служби не надали жодних додаткових умов чи пояснень, ‒ йдеться у повідомленні.

Представники Unmode заявили, що наразі перемістили чоловіків у безпечне місце. Їм допоможуть підготувати документи для повернення в Україну.

Ми забираємо хлопців до безпечного місця ‒ після понад тижня, проведеного під відкритим небом у буферній зоні між двома кордонами, хлопцям потрібен гарячий душ та їжа. Ми беремо невелику паузу, але через декілька днів ми будемо готові допомогти будь-яким зацікавленим ЗМІ в організації інтерв'ю, ‒ наголосили в організації.

Нагадаємо, Зеленський анонсував проведення Ставки, на якому будуть рішення для посилення ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next