Ми готові воювати "в довгу", не втрачаючи людей ‒ Зеленський

Ми готові воювати "в довгу", не втрачаючи людей ‒ Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова воювати “в довгу”, але не втрачаючи людей та навів приклад Ізраїлю.

Про це повідомив Президент під час інтерв’ю, повідомляє Офіс Президента.

Ізраїль воює. Дивлячись, яка це війна. Ми готові воювати “в довгу”, не втрачаючи людей. Ось так може бути. Мінімізувати жертви, як, наприклад, з Ізраїлем, я сказав. Можна так жити, ‒ наголосив Зеленський.

Також він відзначив важливість надання зброї партнерами та їхню підтримку України.

Я вважаю, що відповідальність вона завжди двостороння. Перемога не буде тільки наша. Буде наша, перш за все, людей і партнерів. Без їхньої зброї, підтримки у нас нічого б не вийшло. І так само, коли в тебе складнощі на полі бою. Я хочу сказати, що адекватні партнери тому й не ставлять мені такі запитання, тому що вони так само адекватні, як я, і точно знають, що як перемога, так і уповільнення процесів в контрнаступі або оборонних діях, слабкості ті чи інші, вони також двосторонні, ‒ сказав Зеленський, відповідаючи на запитання, чи відбуваються у нього жорсткі й відверті розмови з партнерами, зокрема, як зазначила ведуча, чи цікавився він, чому партнери дозволили росіянам окопуватися пів року, коли Україні видавали зброю "крапельним шляхом".

Зеленський додав, що "Україні треба подорослішати" і знати, що в той чи інший момент Україна може опинитися сама.

В той чи інший момент якийсь України партнер може “відколотися” через якісь внутрішні процеси. Або через політику внутрішню, або навіть через вибори. Все може бути, і тому треба подорослішати всім. Суспільству — від дітей до людей поважного віку, тому що це факт. Може так статися. Ми ж відвойовуємо територію, ми ж відвойовуємо свою державу. Вона буде наша, ‒ заявив Президент.

Нагадаємо, Зеленський анонсував проведення Ставки, на якому будуть рішення для посилення ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next