Дев'ятий день: масштабні лісові пожежі на північному сході Греції продовжують горіти

Дев'ятий день: масштабні лісові пожежі на північному сході Греції продовжують горіти

Масштабні лісові пожежі на північному сході Греції поблизу кордону з Туреччиною продовжують горіти дев'ятий день, наразі рятувальники заявили, що не можуть взяти їх під контроль.

Про це повідомляє DPA.

За даними місцевої влади, умови роботи пожежників надскладні і поки, що приборкати вогонь не вдається. Відомо, що в понеділок вітер зміниться і полум'я може поширитися ще далі. Ліси в районі національного парку Дадія, де вирують пожежі, залишили в природному стані і не вирубували, саме це  ускладнює боротьбу з вогнем.

Як відомо, на північному сході Греції вигоріло близько 74 тисяч гектарів, 13 тисяч з них – в національному парку Дадія. Пожежу в районі міста Александруполіс біля кордону з Туреччиною називають найгіршою пожежею в історії всього ЄС.  

Нагадаємо, У Румунії перевірять усі АЗС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото) Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото)
Узбережжя Середземного моря - Туреччини, Греції та італійських островів - палають нищівним вогнем. Зокрема, в Греції очікується подальше підвищення температури.
Loading...
Load next