Будувала "фінансову систему" в окупації: прокурори домоглись 6 років ув’язнення колаборантці

Будувала "фінансову систему" в окупації: прокурори домоглись 6 років ув’язнення колаборантці

Жінці призначено покарання у виді позбавлення волі на 6 років з позбавленням права обіймати певні посади строком на 10 років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Прокурори у суді довели, що коли російські військові вторглись на територію Харківщини, заступниця начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Вовчанської міської ради добровільно погодилась на співпрацю з окупантами. 

У так званій "Військово-цивільній адміністрації Вовчанського району Харківської області" вона стала "начальником відділу бухгалтерського обліку та звітності". Жінка закликала людей працювати у псевдовідділі. Колаборантка перевіряла, підписувала та готувала усі документи фінансового характеру відповідно до російських форм та зразків.

У березні 2023 року правоохоронці викрили колаборантку.

Нагадаємо, На фронт передали понад 1000 українських БпЛА

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
Співпраця з окупантами: ДБР почало розслідування проти ексмера Ізюма за держзраду Співпраця з окупантами: ДБР почало розслідування проти ексмера Ізюма за держзраду
Вони доносять росіянам інформацію про ЗСУ, тероборону та інше.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
Loading...
Load next