Щонайменше 73 людини загинули, через пожежу в п'ятиповерховому будинок в Йоганнесбурзі

Щонайменше 73 людини загинули, через пожежу в п'ятиповерховому будинок в Йоганнесбурзі

Щонайменше 73 людини, в тому числі семеро дітей, загинули в результаті пожежі, яка спалахнула в багатоповерховому будинку в Йоганнесбурзі, найбільшому місті Південної Африки.

Про це повідомляє The Guardian.

Через одну з найстрашніших трагедій в історії країни, ще 52 людини отримали поранення. Речник служби повідомив, що зараз триває пошуково-рятувальна операція. За словами Роберта Мулаудзі, кількість жертв може зрости. Відомо, що в п'ятиповерхівці було "неформальне поселення".

Раніше будівля була покинута, але під час пожежі в ній жили люди. Влада заявила, що полум'я в основному загасили, але дим все ще просочується з почорнілої будівлі в центрі Йоганнесбурга. Речник служби з надзвичайних ситуацій повідомив, що триває пошуково-рятувальна операція. За словами Роберта Мулаудзі, кількість жертв може зрости.

Як відомо Президент Володимир Зеленський висловив співчуття президенту ПАР Сирілу Рамафосі, рідним та близьким загиблих.

Нагадаємо, Консульство Польщі припиняє роботу в Смоленську

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі спалахнув студентський гуртожиток В Одесі спалахнув студентський гуртожиток
Пожежники Одеси через суд вимагали закрити гуртожиток за порушення пожежної безпеки.
Пожежа в Косівській лікарні: від опіків померла жінка Пожежа в Косівській лікарні: від опіків померла жінка
На Прикарпатті 30 грудня оголосили днем жалоби за загиблими на пожежі лікарні у Косові.
Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото) Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото)
Узбережжя Середземного моря - Туреччини, Греції та італійських островів - палають нищівним вогнем. Зокрема, в Греції очікується подальше підвищення температури.
Loading...
Load next