У Польщі в українця вилучили крадений причіп за пів мільйона грн

У Польщі в українця вилучили крадений причіп за пів мільйона грн

Співробітники Прикордонної служби РП затримали громадянина України, який намагався вивезти з Польщі крадений автопричіп.

Про це повідомляє Прикордонна служба РП.

31-річний громадянин України перетинав кордон у пункті пропуску «Медика» за кермом вантажного автомобіля з причепом. Під час перевірки виявилося, що останній має сліди втручання в VIN номер.  Вартість причепа становить майже 50 тис. злотих (майже 500 тис. грн). Поліція розпочала розслідування. Причіп вилучено для проведення відповідних експертиз.

VIN номер — це унікальний номер автомобіля, що складається з 17 цифр. У них зашифровано марку авто, його характеристики, рік випуску. Ідентифікаційні номери наносяться на тих частинах кузова або шасі, які при ДТП особливо не постраждають. Сам код наносять на спеціально виготовлені номерні таблички. VIN-коди використовуються у всьому світі за єдиним стандартом. Завдяки їм кожну машину в світі можна однозначно ідентифікувати і отримати базову інформацію про неї.

Нагадаємо, У Києві за літо зафіксували 13 температурних рекордів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next