Україна повернула додому дев'ятьох дітей

Україна повернула додому дев'ятьох дітей

Українській державі вдалося повернути додому дев'ятьох дітей.

Про це поінформував уповноважений ВР із прав людини Дмитро Лубінець.

Україні вдалося повернути додому 9 українських дітей! Історії цих дітей вражають. Я неодноразово наголошував, що кожне повернення – як спецоперація. Адже долі дітей різні, але кожному з них довелося пройти через випробування, – заявив омбудсмен.

Лубінець розповів, що двоє дітей довгий час перебували на тимчасово окупованих територіях, і тепер нарешті вдалося повернути їх батькам. 

Також нам вдалося повернути на Батьківщину хлопця, якого росіяни звинуватили у підриві моста, місяць тримали у в’язниці та допитували. Він пройшов всі кола пекла, зокрема й фільтрацію. Але тепер він з мамою, в Україні, – заявив уповноважений.

Омбудсмен зазначив, що з безпекових міркувань Офіс уповноваженого не може розголошувати багато деталей повернення.

Він оприлюднив фото із зустрічі з цими дітьми та їхніми батьками.

Нагадаємо, Пошуково-рятувальна операція у Кривому Розі завершена

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики обстріляли Станицю Луганську та Старий Айдар Російські бойовики обстріляли Станицю Луганську та Старий Айдар
На Луганщині російські бойовики о 15:00 розпочали обстріл селищ.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next