Землетрус у Марокко: МЗС шукає українців серед постраждалих

Землетрус у Марокко: МЗС шукає українців серед постраждалих

Міністерство закордонних справ України перевіряє наявність громадян України серед постраждалих від землетрусу в центральному районі Марокко.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко.

Наразі така інформація не надходила. Для отримання допомоги українці мають звернутися на гарячу лінію українського посольства в Рабаті: +212 6 61 18 63 90, ‒ написав Ніколенко.

Як відомо,  у центральному Марокко стався сильний землетрус магнітудою 6,8, унаслідок якого загинули щонайменше 296 людей у провінціях і муніципалітетах Аль-Хауз, Марракеш, Уарзазат, Азілал, Чічауа і Тарудант.

Нагадаємо, Блокування соціальних рахунків ВПО є неприпустимим - Верещук

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус
На території Івано-Франківської області, у селі Манява вдалось зафіксувати факт землетрусу з магнітудою 1-2 за шкалою Ріхтера.
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ
Українцям, які проживають у Секторі Гази, запропонували сформувати список на евакуацію, внаслідок загострення конфлікту між Ізраїлем та Палестиною.
Loading...
Load next