росіяни намагалися влучити у вантажне судно під прапором Ліберії

росіяни намагалися влучити у вантажне судно під прапором Ліберії

Російські війська 24 серпня свідомо цілили ракетами у вантажне судно під прапором Ліберії в Одеському порту.

Про це повідомили в пресслужбі уряду Великої Британії, посилаючись на дані розвідки.

Зазначається, що ракети, серед яких два “Калібри”, були випущені з судна Чорноморського флоту РФ та збиті українською ППО.

Британці вказують, що росіяни намагалися влучити у вантажне судно під прапором Ліберії, яке стояло в Одеському порту.

Атака відбулася після попереджень Сполучених Штатів про те, що російські окупанти можуть обстрілювати цивільні судна в Чорному морі.

Незважаючи на невдачу, це яскрава демонстрація продовження спроб Росії задушити економіку України та ігнорування президентом Путіним життів мирних мешканців та інтересів країн Африки, Азії та Близького Сходу. Путін намагається виграти війну, яку він не виграє, і ці напади показують, наскільки він відчайдушний. Націлюючись на вантажні судна та українську інфраструктуру, РФ завдає шкоди решті світу, — підкреслив глава британського МЗС Джеймс Клеверлі.

Нагадаємо, Грузія ввела безвізовий режим для громадян Китаю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Loading...
Load next