В Італії на підприємстві із переробки боєприпасів стався вибух: є загиблі

В Італії на підприємстві із переробки боєприпасів стався вибух: є загиблі

Троє людей загинули через вибух на заводі італійської компанії Esplodenti Sabino у місті Казальбордіно, регіон Абруццо.

Про це повідомляє ANSA.

Три роки тому у грудні на цьому ж підприємстві загинули ще три людини унаслідок нещасного випадку, ‒ йдеться у заяві.

Як відомо, кмпанія Esplodenti Sabino збирає матеріали з військових боєприпасів під час заходів з демілітаризації, відновлює забруднені об’єкти та утилізує речі, які містять вибухові речовини, зокрема подушки безпеки, паски безпеки та сигнальні ракети.

Нагадаємо, За 14 км від кордону з Україною! У Румунії, імовірно, знайшли нові уламки БПЛА

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Італії прокуратура оскаржила виправдувальний вирок для нацгвардійця Марківа В Італії прокуратура оскаржила виправдувальний вирок для нацгвардійця Марківа
Генеральна прокуратура Італії та сім’я фотографа Андреа Роккеллі подали касаційні скарги на рішення італійського Апеляційного суду щодо нацгвардійця Віталія Марківа. Його звинувачували в причетності до загибелі Роккеллі на Донбасі у 2014 році.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео) Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео)
Після вибуху, який трапився минулого тижня в автомобілі у Дніпрі, в якому загинули дві людини, поліція відкрила справу за статтею "терористичний акт".
Loading...
Load next