Через обстріли рф жителі 5 областей залишаються без світла

Через обстріли рф жителі 5 областей залишаються без світла

Через ворожі обстріли без світла залишаються частина споживачів у Запорізькій, Харківській, Херсонській, Сумській і Чернігівській областях.

Про це повідомляє Міненерго.

У Донецькій області через пошкодження повітряної лінії електропередачі 110 кВ було обмежено генерацію. Проте проблему вдалося усунути менш ніж за годину. В області через бойові дії було знеструмлено близько 12 тисяч споживачів у 9 населених пунктах.

Залишається знеструмленою частина споживачів у Запорізькій, Харківській, Херсонській, Сумській та Чернігівській областях, ‒ заявили в Міненерго.

Через ворожі артобстріли без світла були близько 100 абонентів поблизу Нікополя у Дніпропетровській області. Наразі усіх заживлено.

Нагадаємо, Понад 5,5 тисяч ВПО звернулись до системи безоплатної правової допомоги ‒ Мін’юст

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next