Нідерланди передали Україні спорядження для військовослужбовиць ЗСУ

Нідерланди передали Україні спорядження для військовослужбовиць ЗСУ

Нідерландські військовослужбовці зібрали понад 65 кубометрів одягу, взуття та іншого спорядження для українок, які воюють у складі ЗСУ.

Про це повідомило Міністерство оборони Нідерландів.

Збір одягу для військовослужбовиць із України на початку березня ініціювала неурядова організація Women & Defence за закликом українського Жіночого ветеранського руху. Пізніше до неї долучились і військовослужбовці Нідерландів.

В пріоритеті були форма й бронежилети, які враховують анатомію жіночого тіла, а також інше спорядження. Під час збору виникла ініціатива постійного забезпечення українських військовослужбовиць – не лише формою, а й предметами побуту. Відтепер із Нідерландів будуть щомісяця відправляти близько 60-70 пакунків із необхідними речами.

Цим ми покращуємо боєздатність військових, а це дуже важливо з наближенням зими, – наголосила Міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен.

Нагадаємо, Румунія планує збільшити транзит зерна з України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next