Іспанія готує для України новий пакет допомоги

Іспанія готує для України новий пакет допомоги

Глава Міністерства оборони Іспанії Маргарита Роблес анонсувала новий пакет військової та гуманітарної допомоги Україні.

Про це вона повідомила під час 15-го засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» у Німеччині.

Роблес анонсувала нові поставки військової та гуманітарної допомоги Києву та підтвердила прихильність Іспанії до допомоги Україні. Також цього року Іспанія подвоїть кількість українських військових, які проходитимуть навчання на її території.

Міністерка оборони країни заявила про постачання нових бронетранспортерів, надувних човнів, пускових установок і ракет для протиповітряної та протикорабельної оборони, а також машин швидкої медичної допомоги. Скільки саме техніки отримає Україна, у Міноборони не уточнили. Роблес також відзначила суттєвий прогрес у підготовці українського персоналу на території Іспанії в рамках місії EUMAM Ukraine та під координацією навчального центру Толедо.

Нагадаємо, Перед зустріччю Нетаньяху та президента Зеленського виявили ворожу мережу ботів на платформі X

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми
На проспекті Свободи не розминулися 2 автівки, а під час спілкування з винуватцем аварії правоохоронці помітили в нього ознаки алкосп’яніння
Loading...
Load next