У Румунії вибухнув газопровід: є загиблі

У Румунії вибухнув газопровід: є загиблі

Біля румунського міста Келіменешті у повіті Вранча під час автодорожніх робіт вибухнув газопровід.

Про це повідомляє NewsMaker. 

Вибух пролунав під час будівельних робіт: біля газопроводу відбувалося будівництво автостради. Відомо, що ківш екскаватора випадково зачепив трубу газопроводу, внаслідок чого постраждали працівники будівництва. 

Пожежників викликали на місце вибуху, після якого виникла пожежа, на місці будівництва траси Молдови біля населеного пункту Келіменешті, ‒ заявили в повітовому інспектораті надзвичайних ситуацій.

В результаті трагедії 5 людей дістали поранення, також знайдено 4 обгорілі тіла.

Нагадаємо, У Британії п’ятьом громадянам Болгарії повідомлено про підозру у шпигунстві на користь рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення
В результаті вибуху загинув Хамід Сейгані, відомий афганський журналіст, який раніше працював на телевізійну мережу Ariana.
Loading...
Load next