Ворог формує 12 штурмових рот, щоб намагатися пробити оборону ЗСУ – Євлаш

Ворог формує 12 штурмових рот, щоб намагатися пробити оборону ЗСУ – Євлаш

На Лимансько-Куп’янському напрямку російські війська не намагаються штурмувати українські позиції, однак обстрілюють їх з літаків та гелікоптерів.

Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Вони за минулу добу не проводили жодного бойового зіткнення, жодних штурмів, проте й надалі продовжують інтенсивно застосовувати авіацію. 14 разів вони обстрілювали наші позиції, використовуючи штурмовики Су-25 та гелікоптери Ка-52, завдали 579 обстрілів. Зараз вони працюють на максимально граничних дистанціях зі своєї артилерії, аби убезпечити свої системи від нашого потужного вогневого ураження, - сказав Євлаш.

Ворог зараз формує 12 штурмових рот чисельністю близько 2000 осіб, аби намагатися пробити оборону ЗСУ. Утім, зауважив речник, рф тривалий час намагалася це зробити, однак успіху немає.

Зараз ми фіксуємо перехоплення про те, що ці мобілізовані війська... висловлюють негативні настрої, бунтівні, збираються складати зброю. Це свідчить про те, що у них відсутні будь-які успіхи, - зауважив Євлаш.

Нагадаємо, США працюють над передачею активів рф Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next