«Армія дронів» передала на фронт ще понад 1700 безпілотників

«Армія дронів» передала на фронт ще понад 1700 безпілотників

Понад 1700 БпЛА вітчизняного та іноземного виробництва передано військовим у межах проєкту «Армія дронів».

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Передали на фронт ще 1700+ безпілотників від «Армії дронів». Серед них — дрони українського виробництва та іноземні безпілотники, які стоять на озброєнні країн НАТО, - зазначив урядовець.

За його інформацією, військовим відвантажені, зокрема, ударні «Вампіри», FPV-дрони «Фенікс», швидкісні «Пінгвіни», Avenger, а також Mavic і Matrice.

Передаємо також секретних пташок, які вже показали результати на полі бою. Скоро їхню роботу відчують на собі окупанти, а ви дізнаєтеся про це з новин, - додав віцепрем’єр-міністр.

Він також зазначив, що за минулий місяць оператори «Армії дронів» уразили 780 одиниць техніки.

Нагадаємо, На півдні через російські обстріли пошкоджено ТЕС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next