Євлаш: окупанти тримають у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу

Євлаш: окупанти тримають у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу

Російська Федерація сконцентрувала у Бахмуті більше 10 тисяч особового складу, утримує танкові, мотострілецькі й десантні полки.

Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Щодо Бахмуту, то противник зосередив там значні свої сили, це понад 10 тисяч осіб особового складу. І зараз там ідуть важкі бої, - сказав він.

Євлаш проінформував, що говорити нині про те, що ворог нібито збирається залишити місто, не доводиться.

За його даними, росіяни зберігають там танкові, мотострілецькі, десантні полки.

Речник Східного угруповання військ підкреслив також, що штурмувати Бахмут — це дуже велика ціна, Україна не може дозволити втратити там стільки людей.

Він додав, що допоки операція не буде досконало спланована відповідно до наявної обстановки, поки не будуть проведені всі мінно-інженерні вибухові розгородження, які необхідні до початку операції, українських воїнів не посилатимуть вперед.

Зараз вживаються всі необхідні заходи, аби просунутися вперед, бойові порядки, та закріпитися там і нанести вогневого ураження противнику, - додав Євлаш.

Нагадаємо, З 1 жовтня запрацює "Гаряча лінія" Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next