Зеленський анонсував певні ініціативи для оборонної співпраці

Зеленський анонсував певні ініціативи для оборонної співпраці

Члени Комітету економічного розвитку взяли участь у Першому Міжнародному форумі оборонних індустрій (DFNC1), який відкрив Президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомили у Верховній Раді України.

Президент України анонсував нові ініціативи для зміцнення оборонної співпраці.

Широкомасштабна війна та застосування в ній великої кількості світових оборонних технологій створило передумови розвитку України як світового військового технологічного хабу. Підтвердження тому є участь у Форумі 252 компаній із 30 країн світу у Києві під час воєнного стану, — заявив голова підкомітету регіонального економічного співробітництва і торгівлі Олександр Маріковський.

У межах Форуму українська сторона підписала 20 угод і меморандумів про виготовлення дронів, ремонт та виробництво бронетехніки й боєприпасів, спільне виробництво, обмін технологіями, постачання комплектуючих. 

Оборонна співпраця з Україною — це рівноцінне партнерство, яке посилює всі сторони.

Нагадаємо, У Харкові побудують першу в Україні підземну школу – мер

Софія Ратинська - pravdatutnews.com
 

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next