США підтримує Україну у вживанні «агресивних заходів» проти корупції

США підтримує Україну у вживанні «агресивних заходів» проти корупції

Державний департамент США привітав «агресивні заходи», які вживає Україна в боротьбі проти корупції, та наголосив на необхідності продовжувати ці зусилля.

Про це сказав у понеділок під час пресбрифінгу в Вашингтоні речник Держдепу Метью Міллер.

Ми побачили, що Україна вживає агресивних заходів, і це включає агресивні заходи впродовж останніх кількох тижнів щодо боротьби з корупцією, і ми вітаємо їхні подальші кроки на цьому напрямі, - зауважив представник Держдепу.

Він також зазначив, що часто боротьба з корупцією в Україні часто зображується як щось необхідне для того, аби вона могла заручитися підтримкою західних союзників і зрештою реалізувати своє прагнення стати членом ЄС.

Тож звісно, це правда,- додав Міллер.

Крім того, представник Держдепу звернув увагу, що члени Конгресу США також висловлюють бажання, щоб Україна продовжувала вживати заходів проти корупції.

Тому, за його словами, важливо, щоб Україна демонструвала результати в цій сфері, а також створювала витривалу економіку, здатну забезпечувати апарат безпеки та стримувати російську агресію. Адже Україна, підкреслив він, «завжди залишатиметься сусідом Росії».

Нагадаємо, Допомагав рашистам встановлювати мінні поля під час окупації Харківщини: СБУ викрила рецидивіста

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next