В Україні загинув доброволець із Латвії

В Україні загинув доброволець із Латвії

В Україні під містом Лиман Донецької області внаслідок атаки російського дрона загинув доброволець із Латвії.

Про це повідомляє Латвійське TV.

Його ім'я та позивний поки що не розкривають, офіційного підтвердження ні від української, ні від латвійської влади поки що немає. Проте відомості про загибель латвійського добровольця підтвердив колишній командир Національних збройних сил Латвії Юріс Далбіньш. У програмі Латвійського TV він сказав, що отримав цю інформацію кілька годин тому.

Його соратники подбають про те, щоб його тіло було доставлено до Латвії, і його було поховано згідно з військовим регламентом, ‒ наголосив Далбіньш.

Висловлюється припущення, що латвієць міг загинути від того самого дрону, який забрав життя естонського добровольця Танеля Кріггуля з позивним «Стінгер», який воював в Україні у складі інтернаціонального легіону.

Нагадаємо, ЗЕЛЕНСЬКИЙ про поїздку на Харківщину

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next