Наступний "Рамштайн" відбудеться 10 жовтня у Брюсселі

Наступний "Рамштайн" відбудеться 10 жовтня у Брюсселі

Чергове засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" відбудеться 10 жовтня у Брюсселі.

Про це повідомляє сайт Пентагону. 

У міністерстві оборони США поінформували, що до Брюсселя полетять очільник Пентагону Ллойд Остін та голова Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльз Браун, аби особисто взяти участь у 16-му засіданні у форматі "Рамштайн".    

Вони приєднаються до міністрів оборони та старших військових чиновників з майже 50 країн, щоб обговорити поточну кризу в Україні та постійну підтримку з боку міжнародному співтовариства, аби забезпечити український народ засобами, необхідними для захисту його суверенної території, - заявили у Пентагоні. 

Там додали, що Остін 12 жовтня також візьме участь у зустрічі міністрів оборони країн НАТО.

Нагадаємо, РФ треба якнайшвидше зупинити - Глава МЗС Польщі про удар по Харківщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next