У полтавського військкома знайшли підозрілі активи на 1,8 млн – НАЗК

У полтавського військкома знайшли підозрілі активи на 1,8 млн – НАЗК

Нацагентство із запобігання корупції виявило у заступника начальника Полтавського обласного ТЦК та СП ознаки набуття необґрунтованих активів на понад 1,8 млн грн.

Про це повідомляє НАЗК.

Відомо, що військком у травні придбав автомобіль TOYOTA RAV4 вартістю майже 1,5 млн грн. Того ж місяця його мати попри недостатні доходи набула у власність квартиру у Полтаві за майже 2 млн грн. НАЗК з'ясувало, що вказане житло площею 98 кв. м було придбане за кошти військкома. Різниця між вартістю набутого майна та законними доходами родини становить понад 1,8 млн грн.

Матеріали передано до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури для вирішення питання щодо звернення до суду.

Нагадаємо, Українська ІТ-Армія зупинила роботу найбільших аеропортів рф — Федоров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Полтавщині іноземці викрали та понад тиждень незаконно утримували фермера (фото) На Полтавщині іноземці викрали та понад тиждень незаконно утримували фермера (фото)
Викрадачі вимагали від чоловіка кошти, а також переписати на них свій бізнес і нерухомість.  
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Loading...
Load next