Аварія на Надвірнянському нафтопроводі: у Німеччині померли двоє постраждалих

Аварія на Надвірнянському нафтопроводі: у Німеччині померли двоє постраждалих

Двоє постраждалих через аварію на Надвірнянському нафтопроводі на Івано-Франківщині, яких перевезли на лікування до Німеччини, померли.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Сумні новини з Німеччини, куди було відправлено на лікування 4 постраждалих унаслідок пожежі у Надвірнянському районі, що сталась через витік нафтопродукту. Двоє дорослих - чоловік 35 років й жінка 39 років, - за життя яких спершу боролись прикарпатські медики, а відтак провідні німецькі фахівці, не вижили. Цієї ночі їх не стало, ‒ заявила Онищук.

За її даними, в Німеччині перебувають ще двоє хлопчиків з тяжкими опіковими травмами.

Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович заявив, що у громаді також померла дружина постраждалого під час аварії на нафтопроводі, у якої не витримало серце. Її чоловіка сьогодні відправили з Львівського опікового центру на лікування та реабілітацію у Фінляндію.

Відомо, що наразі вирішують питання доставки тіл жителів села Стримба з Німеччини у Надвірнянську громаду.

Надвірнянська міська рада оголосила у середу, четвер та п’ятницю дні жалоби, - наголосив Андрійович.

Як відомо, 30 вересня у Надвірнянському районі Івано-Франківської області поблизу села Стримба стався порив нафтопроводу. Тоді постраждали дев’ятеро людей, з них п’ятьох госпіталізували, зокрема двох дітей. Чотирьох постраждалих відправили на лікування до Німеччини.

Нагадаємо, На Херсонщині окупанти атакували безпілотником ритуальний транспорт: є постраждалі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус
На території Івано-Франківської області, у селі Манява вдалось зафіксувати факт землетрусу з магнітудою 1-2 за шкалою Ріхтера.
Збиття українського літака МАУ: Іран пропонує виплатити по 150 тисяч доларів родичам загиблих Збиття українського літака МАУ: Іран пропонує виплатити по 150 тисяч доларів родичам загиблих
Під час переговорів у Києві іранська делегація запропонувала виплатити компенсацію у 150 тисяч доларів родинам загиблих українців, що були на борту літака МАУ, який збили іранські бойовики поблизу Тегерану 8 січня 2020 року. Всі 176 людей, які були в літаку, загинули, серед них 11 українців.
Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном
Правозахисники звинувачують владу Ірану в переслідуванні родичів жертв збитого літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана.
Loading...
Load next