Мінсоцполітики створює робочу групу з вирішення питань ввезення та обліку гуманітарної допомоги

Мінсоцполітики створює робочу групу з вирішення питань ввезення та обліку гуманітарної допомоги

Міністерство соціальної політики ініціює створення робочої групи з вирішення питань ввезення та обліку гуманітарної допомоги.

Про це повідомила Міністерство в соцмережах.

Мінсоцполітики ініціює створення майданчика для конструктивного діалогу з громадськістю, благодійними фондами та волонтерами, ‒ наголошують у Міністерстві.

Ключовим завданням діалогу стане напрацювання змін до законодавства (постанов та законів), яке регулює ввезення та облік гуманітарної допомоги. Охочі долучитися до робочої групи представників благодійних фондів, громадських організацій.

Відомо, що обрання членів робочої групи відбуватиметься шляхом публічного голосування. Кожен охочий зможе взяти участь в голосуванні.

Нагадаємо, Окупанти обстріляли Херсон з артилерії: є влучання в житлову зону

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next