Хорватія передала Україні вертольоти Мі-8

Хорватія передала Україні вертольоти Мі-8

Під час зустрічі міністрів оборони Хорватії Маріо Банозича та США Ллойда Остіна лідери заявили, що Хорватія передала Україні свої гелікоптери Мі-8.

Про це повідомляє міністерство оборони США.

Ми цінуємо непохитну прихильність Хорватії допомогти Україні, і ми бачимо це у ваших численних пожертвах військового обладнання, включаючи всі ваші гелікоптери Мі-8 і передове розгортання ваших сил у бойових групах НАТО в Польщі, Литві та Угорщині, а також у ваших пожертвах на гуманітарну допомогу, - заявив Остін.

Також Банозич заявив, що підтримка України в боротьбі проти російської агресії вказує на готовність відкинути розбіжності та спрямувати зусилля на майбутнє. 

Нагадаємо, Перевірка укриттів в Україні стала доступнішою: запущено ресурс "Залізне укриття"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next