Окупанти на Луганщині відкривають центри підготовки підлітків для фронту ‒ ОВА

Окупанти на Луганщині відкривають центри підготовки підлітків для фронту ‒ ОВА

У Луганській області окупанти відкривають центри підготовки підлітків для фронту, а вчителі отримали наказ втягувати учнів у пропагандистські рухи та контролюють активність дітей у соціальних мережах.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

У так званій "ЛНР" та в інших тимчасово захоплених регіонах підлітків готуватимуть до війни за конкретними спеціальностями, у яких в загарбників відчувається брак.

Навчальним закладам розподілять спеціалізації, за якими ті організовуватимуть підготовку. На першому етапі росіяни планують залучити до цього близько чотирьох тисяч юнаків віком від 14 до 17 років.

Також росіяни посилюють контроль над молоддю. Вчителям у школах наказали контролювати інформаційну активність дітей та втягувати їх у пропагандистські рухи. Освітяни доноситимуть на учнів, якщо ті писатимуть щось "протиправне", на їхню думку, в Інтернеті, ‒ підкреслили в ОВА.

Нагадаємо, Україна може застосовувати ATACMS виключно на своїй території - Пентагон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото) На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.
Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото) Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото)
Рятувальників у місті не вистачає.
Loading...
Load next