Зеленський на Херсонщині зустрівся із прикордонниками та військовим командуванням

Зеленський на Херсонщині зустрівся із прикордонниками та військовим командуванням

Президент України Володимир Зеленський перебуває на Херсонщині, де провів нараду з прикордонниками та з військовим командуванням щодо ситуації на ключових напрямках бойових дій.

Під час робочої поїздки на Херсонщину Президент України Володимир Зеленський відвідав розташування одного з підрозділів Херсонського прикордонного загону та привітав військовослужбовців із 20-річчям створення Управління розвідки Державної прикордонної служби України. Глава держави провів нараду щодо актуальної ситуації та умов служби українських прикордонників у прифронтових областях, зокрема на Херсонщині, ‒ йдеться у заяві.

Також відомо, що Зеленський провів у Херсоні нараду з військовим командуванням щодо ситуації на ключових напрямках бойових дій.

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський провів нараду з військовим командуванням щодо актуальних питань на передовій, - заявили у відомстві.

Президенту доповіли про оборонні дії на Авдіївському напрямку та невдалі спроби штурмів з боку противника, які призвели до рекордних втрат у живій силі й техніці російського агресора. Учасники наради також докладно проаналізували ситуацію на Куп’янському напрямку.

Крім того, Володимир Зеленський і командувачі предметно обговорили поточні операції українських оборонців на півдні.

Нагадаємо, В Україні виявили понад 3 тисячі випадків, коли військові частини не отримували гуманітарну допомогу ‒ Держмитслужба

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next