Шольц пообіцяв Україні "парасольку" від російських атак

Шольц пообіцяв Україні "парасольку" від російських атак

Канцлер ФРН Олаф Шольц пообіцяв Україні "парасольку" від російських атак на енергетичну та теплову інфраструктури. 

Про це він заявив, виступаючи на Німецько-українському бізнес-форумі, - повідомляє DW.

За словами Шольца, у новому "зимовому пакеті" німецької допомоги на 1,4 млрд євро - ще одна система ППО Patriot, установка IRIS-T і кілька зенітних самохідок Gepard із боєприпасами. 

Кожна незруйнована фабрика, кожна збережена лінія електропередач, кожен завод, що продовжує виробництво, допомагають і економічно стабілізувати Україну, - підкреслив Шольц.

Він також закликав німецькі фірми інвестувати в Україну - "майбутню учасницю Європейського Союзу, яка стане частиною нашої правової спільноти і нашого внутрішнього ринку".

Нагадаємо, НАТО пропонує запровадити єдині стандарти боєприпасів для збільшення їхнього виробництва

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next