Парламент Уельсу визнав Голодомор геноцидом українського народу

Парламент Уельсу визнав Голодомор геноцидом українського народу

Парламент Уельсу підтримав резолюцію про визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу.

Про це повідомило посольство України у Великій Британії усоцмережі.

Українські дипломати висловили подяку Сенедду за відповідне рішення.

Це важлива віха у відновленні історичної справедливості та підвищенні рівня обізнаності про мільйони невинних жертв, ‒ заявили у посольстві.

Нагадаємо, На Харківщині чоловік підірвався на ворожій міні (ФОТО 18+)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
СБУ викрила канал постачання запчастин до військової техніки у Росії СБУ викрила канал постачання запчастин до військової техніки у Росії
На Харківщині контррозвідка Служби безпеки України заблокувала канал, яким до російських оборонних підприємств незаконно постачали українські запчастини до військової техніки. Зокрема, товари потрапляли до країни-агресора під виглядом цивільних.
Loading...
Load next