Окупанти формують "м’ясні загони": підрозділи складатимуть з відказників

Окупанти формують "м’ясні загони": підрозділи складатимуть з відказників

Росіяни готують штурмові загони з відказників для подальших наступальних дій на Сході України. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За повідомленнями місцевих, на полігоні "Постоялі двори" в Курській області створений табір, де формують підрозділи з "відказників" за аналогією зі "штурм-Z", які надалі будуть спрямовані на "м’ясні штурми" під Авдіївку, через Ростов, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що табір оточений воєнною поліцією та спецпідрозділами Росгвардії та поліції, аби не допустити бунту. Адвокатів та членів сімей до військовослужбовців не допускають.

Нагадаємо, На ТОТ Луганщини росіяни депортують людей із села Березове і облаштовують там військове містечко

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next