У білорусь прибувають додаткові російські інструктори для підготовки операторів БпЛА ‒ ЦНС

У білорусь прибувають додаткові російські інструктори для підготовки операторів БпЛА ‒ ЦНС

Білоруські партизани спостерігають прибуття додаткових російських інструкторів на територію країни для проведення навчань з оперування БпЛА.

Про це повідомляє у Центрі національного спротиву.

Інструктори прибувають до 927-го центру підготовки БпЛА (в/ч 92504, Береза Брестської області). Основним їх завданням є підготовка операторів БпЛА зс рб. В центрі вже експлуатуються російські безпілотних авіаційних систем різних модифікацій Supercam S100, S150, S350.

У ЦНС також наголошують, що "згодом росіяни можуть здійснювати вербування військовослужбовців Збройних сил Республіки білорусь до лав своєї армії".

Нагадаємо, Болгарія звинуватила Угорщину і Сербію у "годуванні воєнної машини" путіна

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі
Внаслідок удару окупанти зазнали серйозних втрат. Відео, яке з'явилось у мережі було оприлюднено з комп’ютера одного з бойовиків з позивним Стриж.
Loading...
Load next