Через атаку прифронтового Сіверська поранено чотирьох поліцейських

Через атаку прифронтового Сіверська поранено чотирьох поліцейських

Минулої доби росіяни накрили вогнем три населених пункти Донеччини: міста Часів Яр, Сіверськ та селище Курдюмівка. У Сіверську внаслідок обстрілів постраждали четверо поліцейських.

Про це повідомили в Нацполіції України.

Як розповіли правоохоронці, по прифронтовому Сіверську окупанти вдарили з артилерії. Один зі снарядів розірвався біля екіпажу поліції. Поранень зазнали четверо поліцейських зі складу слідчо-оперативної групи, пошкоджено службовий автомобіль. Стан правоохоронців задовільний, вони лікуються амбулаторно.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, На Харківщині евакуювали 17 людей, з яких семеро - діти

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео) З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео)
Внаслідок обстрілу, на щастя, ніхто не постраждав.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next