МАГАТЕ провело неоголошену інспекцію на Рівненській АЕС

МАГАТЕ провело неоголошену інспекцію на Рівненській АЕС

На Рівненській атомній електростанції успішно пройшла неоголошена інспекція Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ).

Про це повідомляє Держатомрегулювання.

На ВП «Рівненська АЕС» була успішно проведена неоголошена інспекція Міжнародного агентства з атомної енергії в рамках Угоди між Україною та МАГАТЕ у зв'язку з Договором про нерозповсюдження ядерної зброї, ‒ йдеться у заяві.

Відомо, що метою інспекції була перевірка відсутності незаявлених ядерних матеріалів. Зауважень в інспекторів МАГАТЕ не виникло.

Нагадаємо, Переговори ЄС з Україною про членство можуть розпочатися в грудні — прем’єр Фінляндії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
Loading...
Load next