У порт Маріуполя знову зайшло морське судно з рф - Андрющенко

У порт Маріуполя знову зайшло морське судно з рф - Андрющенко

У морський порт Маріуполя знову зайшло морське судно з рф, яке пришвартувалося за елеватором.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

В порт Маріуполя знову зайшло морське судно. Пришвартоване за елеватором, відверто заховано від «сторонніх очей». Факт його заходу та швартовки вдалось встановити виключно через системний моніторинг, ‒ написав Андрющенко.

Він додав, що посилене патрулювання акваторії порту російською авіацією, про яке він писав раніше у Телеграмі, було пов’язано саме з заходом судна цього класу.

Клас судна (балкер якого типу, або танкер або інше) встановити за поточних умов неможливо, як і проконтролювати вивантаження/завантаження, ‒ заявив радник мера.

Також він повідомив, що в порту Маріуполя продовжується перевантаження судна РМ3 (річка-море), що зайшло в порт на передодні. Ще два судна класу річка-море та криголам пришвартувалися давно та стоять без руху.

До висновків. Наша гіпотеза, що захід балкера мав тестову мету цілком підтверджується. Це може означати початок повноцінного вантажного судноплавства в Маріуполь. Пора "бавовнить". Без жартів, ‒ наголосив Андрющенко.

Нагадаємо, Туреччина наполягає на мирному процесі між Палестиною та Ізраїлем

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next