У рф підтвердили розірвання угоди про безвіз з Україною

У рф підтвердили розірвання угоди про безвіз з Україною

Російське міністерство закордонних справ підтвердило, що угода про безвізовий режим, укладена рф та Україною у 1997 році, втратила чинність 1 січня 2023 року.

Про це повідомляє МЗС рф.

1 січня 2023 року було припинено дію угоди між Урядом РФ та Урядом України про безвізовий режим для громадян Російської Федерації та України, підписаної в Москві 16 січня 1997 року, - йдеться у тексті.

Попри це, згідно з указом диктатора рф володимира путіна, громадяни України все ще можуть в'їжджати на територію рф без візи. З території третіх країн вони можуть потрапити до росії лише через два пункти пропуску.

Нагадаємо, Туреччина наполягає на мирному процесі між Палестиною та Ізраїлем

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next