МЗС України підтвердив загибель 25 громадян України внаслідок атаки ХАМАС

МЗС України підтвердив загибель 25 громадян України внаслідок атаки ХАМАС

25 громадян України загинули внаслідок атаки бойовиків ХАМАС на Державу Ізраїль, повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський.

З числа загиблих нам відомо про 25 громадян України, які загинули внаслідок нападу терористів, - сказав посол на пресконференції в Києві.

Загалом унаслідок атаки бойовиків ХАМАС на Ізраїль понад 1 400 ізраїльтян і громадян інших держав загинули, понад 5 000 були поранені.

За останніми даними, як повідомив Бродський, майже 250 заручників перебувають у руках терористів.

Те, що сталося, можна порівняти з подіями 11 вересня. З багатьох причин. Насамперед тому що Ізраїль, на жаль, був не готовий до того, що сталося. Терористи змогли застати нас зненацька, - зазначив посол.

За словами Бродського, більшість українців, які загинули в Ізраїлі, мали подвійне громадянство.

Вони мали і ізраїльське громадянство, і українське громадянство, і їхні сім'ї перебували в Ізраїлі. До нас були звернення, по-моєму, щодо двох українців, які загинули, чиї сім'ї перебувають в Україні. І були прохання про поховання тіла в Україні. Але більшість із тих, хто загинув, будуть поховані в Ізраїлі, оскільки їхні сім'ї також живуть в Ізраїлі, - сказав він.

Нагадаємо, Через обстріл ТЕС на Донеччині без світла були три шахти

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
Стало відоме ім'я військового, що загинув на Донбасі через дрон (фото) Стало відоме ім'я військового, що загинув на Донбасі через дрон (фото)
Сьогодні, 13 квітня, на Донбасі через осколкове поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, загинув військовий Олексій Мамчій.
Loading...
Load next