Окупанти продовжують завозити російські книги до бібліотек на ТОТ

Окупанти продовжують завозити російські книги до бібліотек на ТОТ

Ворог продовжує завозити російську макулатуру до бібліотек на тимчасово окуповані території замість українських книг, які росіяни вилучили.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Зокрема нові книги російських авторів завезли до Генічеська – міста, де росіяни влаштували соціальну та гуманітарну катастрофу. До бібліотек завезли як завжди псевдоісторичні книги та книги російських класиків, якими росіяни прикривають свою агресію, ‒ заявили у ЦНС.

Загалом ворог поставив задачу до 2024 року знизити українську мову до мінімуму й на це виділяє кошти. Це свідчить про повноцінну політику направлену на знищення української нації.

Нагадаємо, У листопаді відключень електрики і застосування графіків не планують - Міненерго

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next