Українські військові знищили ще один російський Су-25

Українські військові знищили ще один російський Су-25

Збройні сили України знищили російський штурмовик Су-25 на Таврійському напрямку.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

Російські війська на цьому напрямку завдали 14 авіаударів, провели 30 бойових зіткнень та здійснили 959 артобстрілів.

Наші воїни стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського, – заявив Тарнавський.

Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ “Таврія” протягом доби виконали 1068 вогневих завдань.

Втрати росіян склали 360 осіб та 40 одиниць військової техніки. Зокрема, знищено 6 танків, 11 ББМ, 7 артсистем 6 БПЛА, 8 автомобілів та 1 одиницю спецтехніки.

Українські війська продовжують наступати на Мелітопольському напрямку.

Нагадаємо, На Хмельниччині чоловік вчинив наругу над 19-ма могилами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next