Українські вчителі на ТОТ відмовляються співпрацювати з росіянами

Українські вчителі на ТОТ відмовляються співпрацювати з росіянами

Через відмову українських вчителів, які залишились на тимчасово окупованих територіях, співпрацювати з росіянами, окупанти просять прислати педагогів з рф.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

На тимчасово окупованих територіях України виник дефіцит вчителів. Проблема виникла через те, що українські педагоги відмовляються співпрацювати з росіянами, або вони виїхали на підконтрольну Україні територію.

Відтак окупаційні адміністрації звернулись до Москви з проханням вислати більше "педагогів" для роботи в окупаційних школах. Фактично йдеться про гастролерів, які будуть займатись промиванням мізків українським дітям, ‒ наголошують у ЦНС.

Таким чином окупанти продовжують геноцид українців на ТОТ шляхом зміни самоідентифікації дітей. У цьому процесі головну роль відіграють школи. 

Нагадаємо, В Україні пройшла випробування оборонна система, яка пригнічує російську ГЛОНАСС (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next