Евакуаційна група поліції вивезла із села під Авдіївкою останніх цивільних

Евакуаційна група поліції вивезла із села під Авдіївкою останніх цивільних

Евакуаційна група поліції «Білий янгол» вивезла останніх цивільних із прифронтового села Степове, що біля Авдіївки Донецької області, у самому місті лишилося близько півтори тисячі людей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Авдіївка та навколишні села. 200 метрів до лінії зіткнення. Це місце роботи наших поліцейських з підрозділу «Білі Янголи». Щодня вони їдуть у саме пекло війни, щоб передати цивільним хліб, воду та вмовити їх евакуюватися. Цього разу – успішно, – зазначив міністр.

Останніми цивільними у Степовому виявилося літнє подружжя. Евакуаційний екіпаж вивіз їх у тил. Там про них подбають рятувальники. У самій Авдіївці, за даними голови МВС, на цей час лишаються близько 1,5 тис. цивільних.

Тож роботи ще чимало. «Білі Янголи» готові до виконання таких завдань, – зауважив Клименко.

Нагадаємо, Військова підтримка України – завдання до 2030 року і далі - німецький генерал

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Loading...
Load next