Зеленський підписав продовження воєнного стану та загальну мобілізацію

Зеленський підписав продовження воєнного стану та загальну мобілізацію

Президент України Володимир Зеленський підписав закони щодо продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 діб – до 14 лютого 2024 року.

Про це свідчать картки законів №10211 "Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні" та №10212 "Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації" на сайті Верховної Ради.

Зазначається, що обидва закони 9 листопада повернуті до Ради з підписом Президента.

Як відомо, Верховна Рада 8 листопада ухвалила закони про затвердження указів Президента щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану та загальної мобілізації з 16 листопада на 90 діб, тобто до 14 лютого 2024 року.

Нагадаємо, "Білі вовки" СБУ встановили рекорд зі знищених ворожих цілей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Loading...
Load next