Столтенберг вірить у прогрес контрнаступу ЗСУ

Столтенберг вірить у прогрес контрнаступу ЗСУ

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що вірить у прогрес контрнаступу ЗСУ, але попередив, що варто готуватися до довгого і складного шляху.

Про це повідомляє DW.

Нам потрібно бути готовими до довгого шляху. Війни за своєю природою непередбачувані, - сказав Столтенберг у Берліні в п'ятницю, 10 листопада.

За його словами, лише військова підтримка може гарантувати, що Україна залишиться суверенною і демократичною державою, і переконає російського президента Володимира Путіна, що він не зможе перемогти на полі бою.

Те, що відбувається за столом переговорів, нерозривно пов'язане з ситуацією на полі бою, - сказав Столтенберг.

Генсек НАТО також зазначив: завжди було зрозуміло, що це буде нелегка війна.

Ми знали, що Росія місяцями готувала оборонні лінії - з мінами, з танковими окопами, з великою кількістю оборонних позицій, - додав він.

При цьому Столтенберг наголосив, що українці «змогли досягти успіхів і звільнити більше території».

Нагадаємо, ГУР отримали від волонтерів безпілотний авіакомплекс

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next