У Литві почнуть обмін посвідок на проживання для українських біженців

У Литві почнуть обмін посвідок на проживання для українських біженців

Департамент міграції Литви почне обмін цифрових посвідок на проживання для українських біженців наприкінці листопада.

Про це повідомляє LRT з посиланням на міграційний департамент.

Українські біженці, які мають цифрову посвідку на тимчасове проживання у Литві, видану на підставі тимчасового захисту, нещодавно отримали нагадування про те, що термін дії цих документів скоро закінчується.

У Департаменті міграції зазначають, що ці повідомлення формуються автоматично, і поки що українцям, які їх отримали, не потрібно записуватися на прийом до офісів обслуговування клієнтів.

Цифрова посвідка на тимчасове проживання, запроваджена в січні цього року, діє до 4 березня 2024 року. Проте у зв'язку з рішенням ЄС продовжити тимчасовий захист для людей, які рятуються від війни в Україні, ще щонайменше на один рік, департамент міграції планує розпочати її заміну наприкінці листопада.

Нові дозволи для українських біженців будуть чинними до 4 березня 2025 року.

Нагадаємо, На Київщині автобус наїхав на чоловіка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next