На Херсонщині під ворожив вогнем загинуло двоє мирних мешканців, є поранені - ОВА

На Херсонщині під ворожив вогнем загинуло двоє мирних мешканців, є поранені - ОВА

Двоє мирних мешканців Білозерки Херсонської області загинули під російським обстрілом 16 листопада. 

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Російська армія масовано вдарила по Білозерці. За попередньою інформацією, одна людина загинула, ще двоє поранені. Ворожим вогнем пошкоджено житлові будинки та продуктовий магазин, - написав Прокудін. 

Зазначається, що знищено й обʼєкт критичної інфраструктури. Нині Білозерка і навколишні села залишаються без електропостачання. 

Щойно дозволить безпекова ситуація, енергетики стануть до роботи, аби щонайшвидше повернути світло в оселі місцевих жителів, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, На ЗАЕС продовжується витік реагентів з енергоблока №5

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next