Україна отримає Нідерландів додаткові 2 млрд євро на військову допомогу

Україна отримає Нідерландів додаткові 2 млрд євро на військову допомогу

Уряд Нідерландів надасть Україні додаткові два мільярди євро на військову допомогу. Гроші передадуть у 2024 році.

Про це повідомила очільниця Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен, повідомляє Reuters.

За її словами, це рішення означає те, що підтримка України у війні проти росії залишається непохитною.

Ці кошти є частиною ширшого пакета допомоги, який Нідерланди нададуть Україні наступного року, що включає початкові 102 мільйони євро на реконструкцію та гуманітарну допомогу, які будуть збільшені протягом року в разі потреби.

Оллонгрен зазначила, що після прийняття останнього пакета загальна сума підтримки, яку Нідерланди надали Україні, становить близько 7,5 мільярдів євро.

Для мене найбільш важливим є те, що наступного року ми надамо додатково 2 мільярди євро на військову допомогу. Це збереже нашу підтримку України і забезпечить її безперервність, що є критично важливим для України, – сказала вона, маючи на увазі вибори 22 листопада в Нідерландах, які змінять склад урядової коаліції.

Нагадаємо, У Києві започаткували навчальну програму для школярів з домедичної допомоги

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми
На проспекті Свободи не розминулися 2 автівки, а під час спілкування з винуватцем аварії правоохоронці помітили в нього ознаки алкосп’яніння
Loading...
Load next