Військові капелани ЗСУ пройшли підготовку на базі США у Німеччині

Військові капелани ЗСУ пройшли підготовку на базі США у Німеччині

Військові капелани Збройних сил України під час підготовки на тренувальній базі США у Німеччині відпрацювали основи консультування та роботу з травмами.

Про це повідомляє СтратКом.

Військові капелани ЗСУ пройшли підготовку на тренувальній базі США у Німеччині. Душпастирів навчали функцій капелана, військової етики, основ консультування, роботи з травмами, капеланського служіння у країнах НАТО. Також відбулися теоретичні й практичні відпрацювання та дебати за участю капеланів країн співдружності, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що українські священники поділилися з партнерами своїм досвідом роботи в умовах бойових дій та попрацювали з українськими воїнами, які проходили навчання.

Нагадаємо, Ізраїль розпочав процес звільнення 39 палестинських ув'язнених

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next