На Одещині через хуртовину зламалася електроопора

На Одещині через хуртовину зламалася електроопора

В Одеській області внаслідок негоди не витримала одна з металевих опор лінії електропередач, пошкоджені розподільчі мережі Обленерго.

Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

Хуртовина такої сили, що не витримала одна з металевих опор нашої лінії електропередач. Розподільчі мережі обленерго також пошкоджені. На жаль, негода продовжує вирувати, саме через це знеструмлена значна кількість споживачів в Одеській та Миколаївській областях, - йдеться у повідомленні.

Ремонтні бригади Укренерго і Обленерго вже почали відновлювальні роботи, щоб максимально швидко повернути стабільне енергопостачання споживачам.

В деяких населених пунктах це вже відбулось. Але через значний обсяг пошкоджень та низьку температуру це потребуватиме більше часу, ніж в теплу погоду, - заявили в Укренерго.

Відомо, що через значний обсяг пошкоджень повітряних ліній електропередачі Укренерго та розподільчих мереж Обленерго, на обладнання, яке залишилось в роботі, лягло подвійне навантаження. Це може призвести до додаткових пошкоджень мереж вже з технічних причин.

За даними синоптиків негода вируватиме на початку тижня в різних регіонах. Тому в Укренерго закликали споживати електроенергію ощадливо.

Нагадаємо, Прикордонники показали знищення російського складу протитанкових мін (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next