В Іспанії вертоліт впав на кільцеву дорогу

В Іспанії вертоліт впав на кільцеву дорогу

Три людини отримали поранення після падіння вертольота на кільцеву дорогу в іспанській столиці.

Про це повідомляє El Pais.

Аварія сталася посередині траси М-40, зовсім недалеко від виставкового центру "Іфема", де до четверга проходив авіаційний ярмарок European Rotors.

За даними джерел у мадридській службі з надзвичайних ситуацій та Цивільній гвардії, аварія вертольота жовтого кольору з реєстраційним номером F-HPUX сталася о 10:20 посередині траси М-40.

Працівник пральні, яка розташована поруч з місцем падіння вертольота, розповів, що почув гучний вибух: "Коли я визирнув на вулицю, то побачив машини, що гальмували на шосе, а потім гелікоптер з відламаним хвостом".

Слава Богу, що це було в цей час, тому що якби це було після першої години, було б непереливки, – коментує він, маючи на увазі потужний потік автомобілів, які виїжджають з Мадрида по п'ятницях по трасі М-40.

З поранених, які перебували в вертольоті, один покинув його самотужки, а іншого врятували пожежники. Їх обох доправили до лікарні, один з них – з легкою травмою голови, інший – з можливим переломом стегна. Третій постраждалий, водій автомобіля, який їхав по трасі М-40, отримав дуже незначні порізи, спричинені розбитими вікнами його машини. Йому надали медичну допомогу і відпустили.

Пожежники проводять "контроль ризику після перевірки відсутності розливу палива". Тим часом Генеральна дирекція дорожнього руху перекрила по одній смузі в кожному напрямку траси М-40, щоб полегшити роботу аварійних служб і вилучення пристрою, але не перервала рух на цій дорозі, який, однак, ускладнюється в обох напрямках.

Команда Pegaso, що займається безпекою в повітряному просторі Командування цивільної гвардії Мадрида, взяла на себе відповідальність за розслідування аварії, причини якої наразі невідомі. Ярмарок, який закрився в четвер після чотирьох днів роботи, вважається одним з найважливіших у секторі вертолітної авіації і одним з найбільших в Європі.

Нагадаємо, Всесвітня федерація бадмінтону призупинила членство рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На борту була неповнолітня дівчина: у Польщі вертоліт з українцями впав у озеро (фото) На борту була неповнолітня дівчина: у Польщі вертоліт з українцями впав у озеро (фото)
Приватний вертоліт впав в озеро в Вармінсько-Мазурському воєводстві Польщі. З водойми вдалось витягнути трьох пасажирів, а от літак затонув повністю.
Loading...
Load next